2024. március 23. – Miről mesél a tested, amikor fáj? SzomatoDráma program.

Kezdés időpontja: 2024. 03. 23.

További időpontok: 2024.03.30., 2024.04.13., 2024. 04.27. 2024.05. 11-12,

Amikor jelez a tested, jó esetben érteni szeretnéd, tudni azt, hogy mi és miért zajlik.

Oly korban élünk, amikor már nagyrészt elfogadottá vált, hogy a betegségeket nem csak ránk fújja a szél vagy örököljük őket, hanem óriási szerepe van benne a minket körülölelő lelki, érzelmi tényezőknek.

A 6 alkalmas SzomatoDráma program során lehetőséged nyílik egy mélyebb megismerésre az életedet mozgató rejtett szálak tekintetében. Közel kerülhetsz azokhoz az információkhoz, amelyekre érzékenyen reagálsz, amelyek fontosak neked, csak a hétköznapi élet során nem kerülnek prioritásba.

Az egyik legfontosabb tapasztalatom az életben, hogy mennyire fontos megérteni, hogy a testünk igényei jóval összetettebbek annál, hogy enni vagy inni kér. Mennyire lényeges, hogy mikor és miért vagy hogy hogyan támogat minket egy fontos helyzetben. Hogyan áll helyt egy betegség során és mi hogyan tudjuk megteremteni a tudatunkkal a megfelelő támogatást.

Mi fog történni?

Néhány másik ember, a társaid e napon, a testrészeiddé válnak ideiglenesen. Képzeld el, hogy egy színházban vagy és előadást nézel. Miközben nézed, rájössz, hogy mindez a te történeted. Felismeréseid lesznek és egy idő után úgy érzed, beavatkoznál. Segítenéd a folyamatot és szeretnél te is bele szólni. Szeretnél látni, érezni valami jót, ami örömmel vagy nyugalommal tölt el. Ez az igazi a természetünk. És ez az öngyógyító folyamatok lényege.

Egy ilyen játék során megteheted, hogy beavatkozz. Beléphetsz a játékba és belülről segítheted a folyamatot. Közben rengeteg érzés jelenhet meg, ami felkavarótól a megnyugtatóig bármi lehet. Bármi, amivel valaha találkoztál. Majd a lecsengés felé haladva egyre több olyan törekvés mutatkozhat, ami a belső elrendezettség aktuális lehetősége felé mozog. És ahogy a színpadi játékok során sem ragad meg a történet a bevezetésnél vagy a katarzisnál, egy ilyen játék is elindul a végkicsengés felé. Átrendeződnek a dolgok.

Felismerések, új döntési lehetőségek, újszerű érzések szoktak megszületni. Kiléphetsz a megszokottból egy új irány felé. Amiről úgy érezted nem változhat, a játék elmesélheti neked a hogyant.

Jelentkezz most!

Bizonytalan vagy, hogy neked való a szomatodráma?

5 perc alatt kitölthető kérdőívem segítségével megbizonyosodhatsz róla, hogy ez a jó döntés számodra.