Egynapos programok

Ismerd meg a tested, legyen a legfontosabb kapcsolataid egyike, és megváltozik az életed.

A SzomatoDráma csoportban való részvétel során társaidon keresztül közel kerülhetsz ahhoz, hogy a játékok, mint egy kihangosításként a szereplőkön keresztül elmeséljék neked a Te történeted.

Én 2012-ben ismertem meg először ezzel a módszerrel a saját pánikbetegségem történetét, és leltem feloldozásra általa a kínzó tünetek alól.

Hosszú éveken keresztül csiszoltam tudásom Dr. Buda László közvetlen tanítványaként és értem szép lassan szakemberré ezen a területen is. Széleskörű kineziológiai tanulmányaimra ráépítve mindezt, lettem a fizikai test jóllétének elkötelezettje.

Sok száz embernek voltam a segítője az elmúlt másfél évtizedben és a tapasztalataim egy irányba mutattak. Önmagunk tisztelete, szeretete és legjobb tudásunk szerinti óvása olyan életet eredményez, amiről nagyjából mindenki álmodozik. Abba az irányba halad, ami a legjobb önmagunk és mindenki számára is. Ösztönössé válik a barátságosság és az elfogadás.

Bővebb információhoz és jelentkezéshez válassz időpontot

Kiknek ajánlom?

 • Akiknek van önismereti érettségük, tapasztalatuk.
 • Nyitottak arra az elképzelésre, hogy mindaz a nehézség, kihívás, ami velük történik az életükben, az önismeret által egy jó irányba mozdítható.
 • Akik szeretnék érteni tüneteiket, testük jelzéseit és mindent megtenni azok átalakításáért.
 • Akik gyökeresen szeretnék megváltoztatni az önmagukhoz való hozzáállásukat.
 • Akik szeretnék mélyíteni az önismeretüket és akár új módszer ismeretével szeretnének gazdagodni.
 • Akik nyitottak az élményalapú módszerekre az önismeret vonatkozásában.
 • Akik szívesen megtapasztalják, hogy micsoda erő rejlik abban, amikor valódi sorsközösségben dolgozhatnak együtt önmagukért és egymásért.
 • Segítő foglalkozásúaknak, akik szívesen szereznének tapasztalatot a szomatodráma játékokban

Kiknek nem ajánlom

 • Pszichiátriai betegeknek, pszichoterápiában résztvevőknek
 • Tudatmódosító szerekkel, ehhez kapcsolódó függőségekkel élőknek
 • Olyan embereknek, akik nincsenek szívesen kis közösségben, és nem nyitottak arra, hogy megnyíljanak a csoporttársuk előtt
 • Akik nem nyitottak az önismeretre
 • Akik azt várják, hogy egy szakember megoldja majd az életük problémáit.
 • KÉRLEK OLVASD EL FIGYELMESEN A SZOMATODRÁMA NYILATKOZATOT

Ismerd meg a tested jelzéseit – 1 napos program

Mi fog történni?

Néhány másik ember, a társaid e napon, a testrészeiddé válnak ideiglenesen. Képzeld el, hogy egy színházban vagy és előadást nézel. Miközben nézed, rájössz, hogy mindez a te történeted. Felismeréseid lesznek és egy idő után úgy érzed, beavatkoznál. Segítenéd a folyamatot és szeretnél te is bele szólni.

Szeretnél látni, érezni valami jót, ami örömmel vagy nyugalommal tölt el. Ez az igazi a természetünk. És ez az öngyógyító folyamatok lényege.

Egy ilyen játék során megteheted, hogy beavatkozz. Beléphetsz a játékba és belülről segítheted a folyamatot. Közben rengeteg érzés jelenhet meg, ami felkavarótól a megnyugtatóig bármi lehet. Bármi, amivel valaha találkoztál.

Majd a lecsengés felé haladva egyre több olyan törekvés mutatkozhat, ami a belső elrendezettség aktuális lehetősége felé mozog. És ahogy a színpadi játékok során sem ragad meg a történet a bevezetésnél vagy a katarzisnál, egy ilyen játék is elindul a végkicsengés felé. Átrendeződnek a dolgok.

Felismerések, új döntési lehetőségek, újszerű érzések szoktak megszületni. Kiléphetsz a megszokottból egy új irány felé. Amiről úgy érezted nem változhat, a játék elmesélheti neked a hogyant.

Résztvevői visszajelzések:

Bizonytalan vagy, hogy neked való a szomatodráma?

5 perc alatt kitölthető kérdőívem segítségével megbizonyosodhatsz róla, hogy ez a jó döntés számodra.