2024. október 19. – Ismerd meg a tested – SzomatoDráma nap Ürömön

SzomatoDráma nap Ürömön. A program ára: 30.000 Ft

A SzomatoDráma csoportban való részvétel során társaidon keresztül közel kerülhetsz ahhoz, hogy a játékok, mint egy kihangosításként a szereplőkön keresztül elmeséljék neked a Te történeted.

Én 2012-ben ismertem meg először ezzel a módszerrel a saját pánikbetegségem történetét, és leltem feloldozásra általa a kínzó tünetek alól.

Hosszú éveken keresztül csiszoltam tudásom Dr. Buda László közvetlen tanítványaként és értem szép lassan szakemberré ezen a területen is.

Széleskörű kineziológiai tanulmányaimra ráépítve mindezt, lettem a fizikai test jóllétének elkötelezettje.

Mi fog történni?

Néhány másik ember, a társaid e napon, a testrészeiddé válnak ideiglenesen. Képzeld el, hogy egy színházban vagy és előadást nézel. Miközben nézed, rájössz, hogy mindez a te történeted. Felismeréseid lesznek és egy idő után úgy érzed, beavatkoznál. Segítenéd a folyamatot és szeretnél te is bele szólni. Szeretnél látni, érezni valami jót, ami örömmel vagy nyugalommal tölt el. Ez az igazi a természetünk. És ez az öngyógyító folyamatok lényege.

Egy ilyen játék során megteheted, hogy beavatkozz. Beléphetsz a játékba és belülről segítheted a folyamatot. Közben rengeteg érzés jelenhet meg, ami felkavarótól a megnyugtatóig bármi lehet. Bármi, amivel valaha találkoztál. Majd a lecsengés felé haladva egyre több olyan törekvés mutatkozhat, ami a belső elrendezettség aktuális lehetősége felé mozog. És ahogy a színpadi játékok során sem ragad meg a történet a bevezetésnél vagy a katarzisnál, egy ilyen játék is elindul a végkicsengés felé. Átrendeződnek a dolgok.

Felismerések, új döntési lehetőségek, újszerű érzések szoktak megszületni. Kiléphetsz a megszokottból egy új irány felé. Amiről úgy érezted nem változhat, a játék elmesélheti neked a hogyant.

Helyszín: Üröm, Szilva utca 6.

Jelentkezz most!

Bizonytalan vagy, hogy neked való a szomatodráma?

5 perc alatt kitölthető kérdőívem segítségével megbizonyosodhatsz róla, hogy ez a jó döntés számodra.