Női SzomatoDráma csoport – időpont és jelentkezés

Hiszek a folyamatok erejében. Amikor tudod, hogy a testeddel kapcsolatos összhang hiánya nem egy pillanat alatt alakult ki, akkor azt is pontosan tudod, hogy nem egy óra alatt fog megváltozni benned a lényeg. 1 óra és akár 1 perc is elég ahhoz, hogy egy óriási felismerés részesévé válj. A maradék 35 játék és a beszélgetések pedig abban fognak támogatni, hogy megérezd a tudatosságod, és annak hatalmát önmagadra vonatkozóan.

Kezdés időpontja: 2024. 03. 09

További időpontok: 03.09-10., 04.06-07., 04.20.

Szeretnél jelentkezni, de nem jó valamelyik időpont? Keress bizalommal, együtt megnézzük mit tehetünk érted.

Minden, ami a női léttel, annak kihívásaival kapcsolatos kihívás, az előkerülhet ezen a programon.

Tünetek, érzések, kijelentések, ítélkezés, önelfogadás hiánya, önbizalomhiány, önbecsülésvesztés. Állandó téma az egyéni konzultációk során. Nem találkoztam még olyan nővel, akinek ne lett volna valamilyen negatív megélése vagy negatív gondolata önmagával kapcsolatban.

Szorongással, elfojtással, önmagad bántásával élni nap mint nap nagyon kimerítő. De ami sokkal rosszabb, hogy a hosszú távon elszenvedett negatív gondolatok vagy betegségek jelentős károkat tesznek az ember hitében, optimizmusában és jókedvében.

Pedig a lelkesedés és az öröm az egyik legfontosabb alapja annak, hogy jó életünk lehessen. És bármennyire hihetetlen is, de a kiteljesedett, vitalitással teli élet valóban itt kezdődik.

Mi fog történni a SzomatoDráma programon?

Néhány másik ember, a társaid e napon, a testrészeiddé válnak ideiglenesen. Képzeld el, hogy egy színházban vagy és előadást nézel. Miközben nézed, rájössz, hogy mindez a te történeted. Felismeréseid lesznek és egy idő után úgy érzed, beavatkoznál. Segítenéd a folyamatot és szeretnél te is bele szólni. Szeretnél látni, érezni valami jót, ami örömmel vagy nyugalommal tölt el. Ez az igazi a természetünk. És ez az öngyógyító folyamatok lényege.

Egy SzomatoDráma játék során megteheted, hogy beavatkozz. Beléphetsz a játékba és belülről segítheted a folyamatot. Közben rengeteg érzés jelenhet meg, ami felkavarótól a megnyugtatóig bármi lehet. Bármi, amivel valaha találkoztál. Majd a lecsengés felé haladva egyre több olyan törekvés mutatkozhat, ami a belső elrendezettség aktuális lehetősége felé mozog. És ahogy a színpadi játékok során sem ragad meg a történet a bevezetésnél vagy a katarzisnál, egy ilyen játék is elindul a végkicsengés felé. Átrendeződnek a dolgok.

Felismerések, új döntési lehetőségek, újszerű érzések szoktak megszületni. Kiléphetsz a megszokottból egy új irány felé. Amiről úgy érezted nem változhat, a játék elmesélheti neked a hogyant.

Minden, ami a női léttel, annak kihívásaival kapcsolatos kihívás, az előkerülhet ezen a programon. A menstruációs kérdésektől a babatervezésen át a menopauza kihívásáig, a női szerveken keresztül (illetve sok kihívás csoportosul a pajzsmirigy területére is) megjelenő betegségekig előkerülhet bármi ebben a női SzomatoDráma körben.

A program célja, hogy minél harmonikusabb kapcsolatot teremthess önmagaddal!

A program ára: 120.000 ft, melyet 2 részletben is fizethetsz. Az első 60.000 ft a jelentkezéskor fizetendő. Egy összegű befizetés esetén pedig MOST Early Bird extra kedvezménnyel is tudsz csatlakozni: 99.000 Ft-ért, amennyiben február 29-ig beérkezik az utalásod.

Garancia: Amennyiben a 2. alkalomig bezárólag úgy érzed ez mégsem a te programod, visszafizetem számodra az általad befizetett teljes összeget!

Jelentkezz most!

Bizonytalan vagy, hogy neked való a szomatodráma?

5 perc alatt kitölthető kérdőívem segítségével megbizonyosodhatsz róla, hogy ez a jó döntés számodra.