Kosár

Discover Your World

A legfőbb mesterműved az Életed legyen!

Kiváló, gazdag eszköztárunkból együtt kiválasztjuk a számodra legjobbat! Alábbiakban látod néhány fő eszközünket széles palettánkból.

Mondd el nekünk, mi foglalkoztat!

Módszereink: Önismeret, Kineziológia, Szomatodráma, Coaching, Executive-, Business-, Team coaching, Mentoring, OH asszociációs kártyák, HR motivációs eszközök.

Letisztult önismeret

Harmóniában önmagaddal

Egyensúlyban a munkahelyen

Örömteli élet

Rólunk

Ne költs feleslegesen kísérletezgetésekre!

Egy ingyenes telefonos konzultáció során együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányt. Ha a legjobb módszer nincs a kínálatunkban, segítünk Neked abban, hogyan lépj tovább!

Kosár

Szomatodráma, Business coaching és illatvarázzsal átitatott jin és hatha jóga táborunk sok embert elindított már az önmagához vezető úton. Résztvevői visszajelzések szerint hihetetlen erős összhangot teremtő egység veszi körbe őket, amikor velünk töltik idejüket. Mi már csak téged várunk, hogy velünk tarts!

Egzotikus táborhelyeink listájára végre visszakerült Bali!!
Pont erre van szükséged? Akkor gyere velünk, relaxálj, töltődj fel, vegyél részt az egyedi programokon, simulj ki a Karib-tenger partjain!

Beleszeretünk a céljaidba!

Komplexen szeretnénk megismerni téged, hogy tudjuk hova szeretnél eljutni, megértsük a miértjeid, céljaid.A te sikered, örömöd inspirál minket ebben a folyamatban.

Ne költs feleslegesen kísérletezgetésekre!

Egy ingyenes telefonos konzultáció során együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányt. Ha a legjobb módszer nincs a kínálatunkban, segítünk Neked abban, hogyan lépj tovább!

Programjaink új távlatokat nyitnak Neked!

Hiába vagy tele remek tulajdonságokkal, ha még nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Lehet, hogy rengeteget olvastál, tanultál, képezted magad, több módszert kipróbáltál, de a kitűzött célokat még nem érted el. Ideje, hogy legjobb önmagaddá válj!

    Ha velünk dolgozol:
  • Teljes figyelmünket Neked szenteljük
  • Összesen közel négy évtizednyi tapasztalattal kísérünk
  • Elakadásaiddal kapcsolatban együtt új nézőpontokat fedezünk fel

Missziónk

Te, aki velünk tartasz, megérdemled a figyelmet! A világ tele van olyan emberekkel, akik szívvel-lélekkel, odaadással élnek magánéletük és munkájuk terén, mégsem tudnak igazán érvényesülni. Az a mi missziónk, hogy ezen változtassunk. Tapasztalataink és módszereink segítségével elérheted a benned rejlő valódi lehetőségeket.Ejtsd ámulatba önmagad és környezeted fejlődésed által!

Jó kezekben leszel!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS ISMERD MEG ÖNMAGADATT!

Új élményekre vágysz?

Ha egyéni konzultációra jelentkeznél, lépj velünk kapcsolatba!

Rólunk

Válj jobb önmagaddá!

Timivel és Judittal

A csapat, akik összefognak két olyan világot, melyek volt idő, mikor még egymásról mit sem tudtak, s eljött az idő, amikor látszik, hogy egymás nélkül létezni nem érdemes.

Amikor a legjobb barátok, együtt megváltják a világot.

Önismeret és Karrier

"Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük."

Zig Ziglar

Harnisfőger Tímea

Meggyőződésem, hogy az az ember, aki elhivatottan végzi a munkáját és megtalálja benne az örömöt, boldogabb életet élhet. Célom az, hogy akár a vezetői lét világából, akár munkavállalóként látogatsz el hozzánk, ennek a harmóniának a megtalálását segítsem elő.

Várhegyiné Pfeiffer Judit

Hiszek egy olyan világban, ahol számítunk önmagunknak, ahol fontos az öröm, és szabad törődnünk belső világunkkal. Számítanak a vágyaink, és ismerjük magunkat olyannyira, hogy a félelem helyett figyelmesség költözik elménkbe, ha testünk, lelkünk, életünk elakadást jelez.

Tapasztalataink

Holisztikus szemléletű, egészségtudatos életévek
0
Üzleti és humán területen eltöltött évek száma
0
Üzleti területen eltöltött évek száma
0
Szakterületek száma
0

Fedezd fel a belső világod!

Mielőtt kezelni tudnád másokkal való interakcióid, először meg kell értened saját gondolataid, meggyőződéseid, érzéseid. Ha megismered erősségeidet és gyengeségeidet, képes leszel a legjobb döntéseket meghozni.

Ilyen tudatossággal pedig gyerekjáték lesz legyőzni a nehézségeket és a kihívásokat.

Megtaníthatunk, hogyan közeledj saját magadhoz, valamint kézzelfogható stratégiákra, amelyek segítségével tovább építheted önismereted.

Fordulj hozzánk bátran, legyen szó a fásultságról, az önbizalomról, a munkahelyi wellbeing kérdéséről vagy karrierről, biztosan van valami számodra is a tarsolyunkban!

Önismeret

– az előnyödre válik!

Amit tudnod kell a Discover Your Worldről

Célunk nem más, minthogy együtt kihozzuk belőled a legjobb önmagadat.

Fejtsd meg velünk, hogy mit üzen a tested

Egy bizonyos módon gondolkodsz a testedről…egy bizonyos fizikai tünetről…
Általában nem gondolsz különösebben arra, hogy ez milyen hatással lehet szervezetedre.

Arra pedig legfőképp nem, hogy ennek mi lehet az indikátora.

Tudtunk nélkül befolyásoljuk az életünket és a reakcióinkat, míg hirtelen testünk bizonyos panaszokat nem produkál.

Fájdalom, betegség.

Legtöbbször talán te is csak elfogadod azt, amit erről hiszel vagy gondolsz és beletörődsz abba, hogy valami nincs rendben.

De miért fogadnád el, ha változtathatsz is rajta?

Ügyfeleink mondták

Megjeleníteni, megfigyelni és átalakítani - ez a szomatodráma!

A tested valamilyen formában üzenni próbál, de úgy érzed, ezt a titkosírást nem tudod megfejteni. 

A szomatodráma:

Ebben a kreatív folyamatban sok lehetőség kínálkozik arra, hogy találkozzunk belső, csendes, gondosan becsomagolt érzéseinkkel.

A foglalkozás során a korábbi tapasztalatok elmélyítésével, valamint nagy empátiával és valódi koordinációval közelítünk a tüneteinkhez vagy a nem szeretett részekhez. 

Szinte automatikusan megváltoztatjuk és megszüntetjük őket, hogy végre elkezdhesd szeretni önmagad, az önelfogadás révén.

Hogyan képzeld el a szomatodráma folyamatát?

Amit fontos tudnod: a csoport általában négy, esetleg öt főből áll – illetve ehhez csatlakozik még a szomatodráma szakember vagy tréner. Mielőtt kezdetét venné a játék, kiválasztjuk a főszereplőt, a többiek pedig a testrészek szerepeibe bújnak.

Ha mélyebben beleásnád magad a szomatodráma rejtelmeibe...

Ezen játékos és kreatív önismereti eszköz átható megismerése céljából egy letölthető dokumentumot készítettünk, amely részletes információkat nyújt a módszerrel kapcsolatban.

Ahhoz, hogy elküldhessük neked a foglalkozással kapcsolatos bővebb tájékoztatót, szükségünk lesz az e-mail címedre:

A szomatodráma része önismereti programjainknak, az elvonulásoknak.

Töltsd le tájékoztatónkat, majd vegyél részt egy szomatodráma foglalkozáson, vagy ismerd meg ezt az eszközt egy önismereti tábor keretein belül, hogy végre megfejthesd:

mit üzen a tested?

Blog

Az önismeret fontossága

Az önismeret, az önmagunk megértése és felfedezése, az élet egyik legfontosabb utazása. Az elmúlt évtizedekben ez a téma meglehetősen népszerűvé vált, és sokan kezdték el

Tovább olvasom »

Discover Your World

BLOG

Kosár

Ne maradj le TE sem!

Értesülj első kézből legújabb programjainkról,
bejegyzéseinkről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

© Várhegyiné Judit és Harnisfőger Tímea

Powered by: MoonShot KFT.